amortizare

Mecanice

Autoturismul are mereu nevoie de intretinere. SEREALEX dispune de toate echipamentele si dispozitivele necesare pentru efectuarea lucrarilor dificile. Indiferent de marca masinii, personalul SEREALEX ofera servicii la preturi avantajoase.
amortizare
diagnostica

Diagnoza

Cand vine vorba despre masina dumneavoastra, nu trebuie sa faceti compromisuri. Diagnoza auto computerizata este de fapt verificarea cat mai precisa a defectiunilor pe care le poate suferi o masina.
diagnoza

Climatizare

Cum functioneaza sistemul auto de aer conditionat?
Cand activati functia de aer conditionat sau climatizare din autovehiculul dumneavoastra, compresorul este cuplat la motor prin cureaua de transmisie. Aceste este motivul pentru care, la autovehiculele cu motoare mari (peste 1600 cmc) instalatia de aer conditionat este mai performanta decat la cele cu motoare mai mici.
diagnoza
amortizoarele

Amortizoare

Amortizoarele, impreuna cu arcurile, sunt parti importante ale suspensiilor automobilelor si dupa un anumit rulaj, trebuie verificate si daca sunt uzate, inlocuite.

Inlocuirea amortizoarelor este necesara odata cu constatarea uzurii acestora, atat din considerente de siguranta cat si de confort.

vulcanizare

Vulcanizare

Efectuam servicii de vulcanizare, si toate elementele care tin de siguranta rotilor dumneavoastra.
Aparatura si elementele tehnice cu care lucram sunt profesionale si de ultima generatie, iar lucratorii nostrii din departamentul de vulcanizare, sunt profesionisti in domeniul in care activeaza.
vulcanizare
geometrie roti2

Geometrie roti

Serviciile de geometrie auto sunt realizate prin intermediul unor aparate perfomante, mai exact se face un tip de reglare unghi de fuga ,unghiul de cadere si unghiul de convergenta.
Este diferenta intre serviciile de echilibrare si geometria de roti, echilibrarea rotilor se refera la eliminarea sau diminuare miscarii rotii fara a cauza vibratii ale vehiculului la anumite viteze iar geometria reprezinta reglarea unghiurilor rotilor pentru a redeveni paralele intre ele si perpendiculare pe suprafata de rulare.
stand franare

Stand franare

Echipamentul de franare reprezinta totalitatea sistemelor de franare de pe un autovehicul, care au rolul de a reduce viteza automobilului, partial sau pana la oprire si de a-l mentine in pozitie de stationare, daca acesta a fost deja oprit.
stand franare