Bine ai venit !

Esti in criza de timp si cauti cele mai rapide si eficiente solutii pentru masina ta? Fie ca este vorba de o problema tehnica de urgenta, service periodic sau chiar cosmetizare auto, echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie. Avand experienta in domeniu, echipamentele si utilajele noi din dotare, astfel interventiile de zi cu zi sa fie si mai accesibile si satisfacatoare pentru orice client in parte. Odata ce ai pasit pragul nostru, poti avea parte de cele mai variate servicii auto, fara a fi nevoit sa te deplasezi in mai multe locuri, singura ta grija ramanand aceea de a nu mai avea nicio grija in ceea ce priveste masina ta.

Masini Reparate

Masini Spalate

Clienti Multumiti

Utilaje

Servicii Oferite

Mecanice

Autoturismul are mereu nevoie de intretinere. SEREALEX dispune de toate echipamentele si dispozitivele necesare pentru efectuarea lucrarilor dificile. Indiferent de marca masinii, personalul SEREALEX presteaza urmatoarele servicii:

Diagnoza

Cand vine vorba despre masina dumneavoastra, nu trebuie sa faceti compromisuri. Diagnoza auto computerizata este de fapt verificarea cat mai precisa a defectiunilor pe care le poate suferi o masina.

Climatizare

Cum functioneaza sistemul auto de aer conditionat?
Cand activati functia de aer conditionat sau climatizare din autovehiculul dumneavoastra, compresorul este cuplat la motor prin cureaua de transmisie. Aceste este motivul pentru care, la autovehiculele cu motoare mari (peste 1600 cmc) instalatia de aer conditionat este mai performanta decat la cele cu motoare mai mici.

Amortizoare

Amortizoarele, impreuna cu arcurile, sunt parti importante ale suspensiilor automobilelor si dupa un anumit rulaj, trebuie verificate si daca sunt uzate, inlocuite.

Inlocuirea amortizoarelor este necesara odata cu constatarea uzurii acestora, atat din considerente de siguranta cat si de confort.

Vulcanizare

Efectuam servicii de vulcanizare, si toate elementele care tin de siguranta rotilor dumneavoastra.
Aparatura si elementele tehnice cu care lucram sunt profesionale si de ultima generatie, iar lucratorii nostrii din departamentul de vulcanizare, sunt profesionisti in domeniul in care activeaza.

Geometrie roti

Serviciile de geometrie auto sunt realizate prin intermediul unor aparate perfomante, mai exact se face un tip de reglare unghi de fuga ,unghiul de cadere si unghiul de convergenta.
Este diferenta intre serviciile de echilibrare si geometria de roti, echilibrarea rotilor se refera la eliminarea sau diminuare miscarii rotii fara a cauza vibratii ale vehiculului la anumite viteze iar geometria reprezinta reglarea unghiurilor rotilor pentru a redeveni paralele intre ele si perpendiculare pe suprafata de rulare.

Stand franare

Echipamentul de franare reprezinta totalitatea sistemelor de franare de pe un autovehicul, care au rolul de a reduce viteza automobilului, partial sau pana la oprire si de a-l mentine in pozitie de stationare, daca acesta a fost deja oprit.

Spalatorie auto

Spalarea masinii este una dintre cele mai importante operatiuni in detailing, deoarece daca este executata correct, vopseaua masinii dumneavoastra precum si celelalte suprafete nu vor avea de suferit.

Folosim produse originale, de calitate superioara ce nu afecteaza suprafata componentelor autoturismului.

Galerie